Пташине молоко без випічки - 16 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 20:06
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 16 » Пташине молоко без випічки
19:05
Пташине молоко без випічки
 

Інгредієнти:

30 г желатину

4 ст.л. цукру

4 ст.л. какао

1 стакан молока

400 г сметани

250 г маскарпоне

150 мл нежирних вершків

1 склянка цукру


Спосіб приготування

Залити склянкою холодної води 10 г желатину для шоколадного шару. Дати настоятися. Перемішати цукор (4 ст.л.) і какао-порошок (4 ст.л.)
Коли желатин розбухне, додати в нього цукор з какао.
Підігріти, щоб розчинився желатин. Вилити в підготовлену силіконову форму (змащену маслом). Поставити в морозильну камеру, щоб застигла суміш хвилин на 20-30.
Желатин (20 г) заливаємо 1 склянкою холодного молока, залишаємо розбухати.
Сметану, маскарпоне, вершки нежирні і 1 склянку цукру збити до
густоти.
Прогріваємо набряклий в молоці желатин і виливаємо в ємність з
молочною масою, не вимикаючи міксер, і збиваємо до повного
перемішування. Залишаємо хвилин на 10, щоб охолола маса.
Виймаємо з морозилки форму із застиглим шоколадним шаром. Виливаємо зверху білий шар. Ставимо в холодильник до повного застигання (на ніч). Потім вивертаємо обережно з форми.

Категорія: Солодке | Переглядів: 210 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт