Пісочне печиво «Новорічне» - 25 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 19:40
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 25 » Пісочне печиво «Новорічне»
17:25
Пісочне печиво «Новорічне»
 

Інгредієнти:

вершкове масло - 100 г

борошно - 200 г

яйця - 1 шт

цукор - 150 г

розпушувач тіста - 1 ч. ложка

сіль - дрібка

олія для змазування дека

Для глазурі:

білок 1 яйця

цукрова пудра - 250 г

какао - 2 ст. ложки
кондитерська посипка для оздоблення


Спосіб приготування:

Холодне вершкове масло розділіть навпіл, одну половину розітріть з цукром, іншу розтопіть в мікрохвильовці, і потім вмішайте в отриману масу.
Додайте до цієї маси сіль, розпушувач, яйце і просіяне борошно. Вимісіть тісто і залиште його на 30-40 хвилин.

Тісто розкатайте товщиною 4-5 мм. За допомогою формочки виріжте з тіста печиво.
Деко вистеліть пергаментом і змастіть олією. Викладіть печиво на деко, злегка проколіть виделкою, щоб воно не здулося.
Випікайте в духовці при температурі 250 °C 7 хвилин.

Приготуйте глазур. Білки змішайте з цукровою пудрою. Отриману глазур розділіть навпіл. В одну частину додайте какао, перемішайте.
На печиво нанесіть глазур, посипте кондитерською посипкою.

Категорія: Випічка | Переглядів: 181 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт