Пісний медівник - 21 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 19:01
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 21 » Пісний медівник
11:42
Пісний медівник
 

Інгредієнти:

цукор 0,5 склянки

олія 0,5 склянки

мед 3 ст. л.

тепла вода 1 склянка

розпушувач 2 ч. л.

борошно 2 склянки

родзинки 0,5 склянки

подрібнені горіхи 0,5 склянки

ванільний цукор 1 пакетик

щіпотка солі


Спосіб приготування:

1. Промийте ізюм кип'ятком, посушіть, додайте горіхи і щіпотку борошна.

2. Висипте цукор на сковорідку, смажте на середньому вогні поки не утвориться карамель, додайте теплу воду. Доведіть до кипіння, карамель має розчинитись. Перелийте і дайте охолонути.

3. Розігрійте духовку до 180 С. Форму змастіть олією, посипте борошном або застеліть папером.

4. Змішайте олію, карамель, мед, ванільний цукор, сіль, влийте теплу воду, додайте склянку борошна і розпушувач. Тісто має бути густим як сметана. Додайте ізюм і горіхи.

5. Перекладіть у форму, випікайте 40-45 хвилин.

Категорія: Пісні страви | Переглядів: 166 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт