|
П`ятниця, 31.01.2025, 02:22 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 21 » Пісний медівник
|
Інгредієнти:
цукор 0,5 склянки
олія 0,5 склянки
мед 3 ст. л.
тепла вода 1 склянка
розпушувач 2 ч. л.
борошно 2 склянки
родзинки 0,5 склянки
подрібнені горіхи 0,5 склянки
ванільний цукор 1 пакетик
щіпотка солі
Спосіб приготування:
1. Промийте ізюм кип'ятком, посушіть, додайте горіхи і щіпотку борошна.
2. Висипте цукор на сковорідку, смажте на середньому вогні поки не утвориться карамель, додайте теплу воду. Доведіть до кипіння, карамель має розчинитись. Перелийте і дайте охолонути.
3. Розігрійте духовку до 180 С. Форму змастіть олією, посипте борошном або застеліть папером.
4. Змішайте олію, карамель, мед, ванільний цукор, сіль, влийте теплу воду, додайте склянку борошна і розпушувач. Тісто має бути густим як сметана. Додайте ізюм і горіхи.
5. Перекладіть у форму, випікайте 40-45 хвилин.
|
Категорія: Пісні страви |
Переглядів: 195 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 4 Гостей: 4 Користувачів: 0 |
|
|
|