|
Понеділок, 29.04.2024, 19:25 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Лютий » 28 » Пісний десерт "Брусничний сорбет"
19:30 Пісний десерт "Брусничний сорбет" |
-брусниця (свіжа або морожена) - 3 склянки,
-мед - 1-2 ст. ложки,
-лимонний сік - 1 ст. ложка,
-вода - 1 склянка.
Приготуйте медовий сироп. У каструлю налийте воду, поставте на вогонь. Додайте ложку меду і лимонний сік, добре прогрійте на середньому вогні до повного розчинення меду (не кип’ятіть). Остудіть сироп.
Ягоди переберіть, промийте і висипте в міксер, приготуйте пюре. Готове ягідне пюре перелийте в окремий посуд.
Влийте в пюре медовий сироп, перемішайте.
Ягідну масу викладіть у контейнер і поставте в морозильну камеру на 2 години. Через 2 години перемішайте ягідне пюре. Потім поставте контейнер у морозилку.
Один раз на годину діставайте пюре і перемішуйте, до того моменту, поки пюре не стане схожим на морозиво. На це вам може знадобитися 3-4 години.
Готовий сорбет подавайте в порційних креманках, прикрасивши за бажанням.
Сорбет – це заморожений десерт, приготований на основі фруктового або ягідного соку або пюре і цукрового сиропу. Замість фруктів і ягід в якості наповнювача можна використовувати вино або шампанське.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 471 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 4.0/1 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|