Печінковий торт з картоплею - 20 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 18:36
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 20 » Печінковий торт з картоплею
12:12
Печінковий торт з картоплею
 

Інгредієнти:

700 г будь-якої печінки

4 цибулини

50 г твердого сиру

300 г борошна

1/4 ч. л. соди

3 яйця

10 середніх картоплин

300 г майонезу

сіль

зелень — за смаком

олія.


Приготування:

Ретельно помийте печінку і цибулю. Пропустіть їх через м'ясорубку. Потім перекладіть отриману суміш в миску і додайте сіль, 150 г борошна і 2 яйця. Перемішайте суміш і обсмажте млинці на олії.

Готуємо картопляні коржі. Для цього промийте і очистіть картоплю. Пропустіть через м'ясорубку. До отриманої суміші додайте 150 г борошна, 1 яйце, соду і сіль. Ретельно перемішайте і обсмажте коржі на рослинній олії.

Викладайте коржі, чергуючи картопляні і печінкові. Кожен з них змащуйте майонезом.

Категорія: Закуски | Переглядів: 174 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт