![](/.s/t/862/1.gif) |
Понеділок, 10.02.2025, 19:28 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 19 » Печериці мариновані з брокколі
13:29 Печериці мариновані з брокколі |
Інгредієнти:
0,5 кг. свіжих печериць
1 головка капусти брокколі
5-6 зубків часнику
5-6 столових ложок лимонного соку
5-6 столових ложок оливкової олії
2-3 столових ложки теплої води
Сухі морські водорості
Спеції за смаком
Готуємо:
Капусту і гриби очистити, промити і порізати. У мисочка для маринування з’єднати лимонний сік, оливкова олія, воду, подрібнені водорості і часник, спеції.
А тепер капусту і гриби полити соусом, перемішати і поставити в холодильник на 2-3 години маринуватися Можна і довше маринувати, смак буде ще більш насиченою.
Закуска хороша. Можна і з овочами і з картоплею … Ммм … пальчики оближеш!
|
Категорія: Пісні страви |
Переглядів: 183 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 4 Гостей: 4 Користувачів: 0 |
|
|
|