![](/.s/t/862/1.gif) |
Понеділок, 10.02.2025, 20:11 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 16 » Печеня з риби по-закарпатськи
18:45 Печеня з риби по-закарпатськи |
Інгредієнти:
філе риби (судак, хек, минтай) – 500-600 г
рослинна олія – 100 мл
цибуля – 2 шт.
томатний соус – 3 ст. л.
червоний молотий перець – за смаком
рибний бульйон – 250 мл
часник – 0,5 зубчика
рублена зелень – 2 ст. л.
сіль – за смаком
перець горошком – 5-6 шт
лавровий лист – 1-2 шт.
Приготування:
Залити рибу водою, довести до кипіння, вкинути лавровий лист, кілька перців горошком. Варити 40 хвилин.
Рибне філе посипати сіллю, нарізати шматочками і обсмажити в 50 мл рослинної олії до легкого золотистого кольору.
Ріпчасту цибулю подрібнити і підсмажити на олії.
Додати томатний соус і червоний мелений перець.
Влити бульйон і трохи посолити. Довести до кипіння.
На дно горщика покласти лавровий лист і перець горошком. Потім укласти смажену рибу.
Залити бульйоном з цибулею.
Заправити розтертим часником і зеленню. Накрити кришкою і поставити в духовку. Запікати печеню з риби 50 хвилин при 180 градусах (враховуючи час нагрівання духовки).
До столу печеню з риби подавати в горщику. До риби можна відварити картоплю.
Поради. Можна розкласти рибу в порційні маленькі горщики. Тоді час запікання трохи зменшиться.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 204 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|