"Олів'є" з язиком - 28 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 03.05.2024, 09:21
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 28 » "Олів'є" з язиком
19:14
"Олів'є" з язиком
 

Інгредієнти:

350−400 г телячого язика (відвареного)

200 г моркви (1 середня морква)

400 г картоплі (4 середні картоплини)

200 г свіжих огірків (2 середніх огірка)

200 г солоних огірків (2 середніх огірка)

100 г цибулі (1 середня цибулина)

100 г зеленого горошку (консервованого)

3 яйця

100−150 г майонезу (0,4−0,6 склянки об'ємом 250 мл)

сіль за смаком


Приготування:

У підсоленій воді відваріть язик, потім залийте холодною водою, дайте охолонути та зніміть шкірку.

Відваріть картоплю, моркву та яйця.

Наріжте язик, картоплю, моркву, яйця, цибулю та огірки невеликим кубиком.

Замаринуйте цибулю в суміші солі, цукру, 1 ч. л. рослинної олії та 1 ч. л. оцту, а потім додайте в салат.

Перемішайте всі інгредієнти, заправте майонезом і доведіть до смаку сіллю.

Категорія: Салати | Переглядів: 158 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт