![](/.s/t/862/1.gif) |
Понеділок, 10.02.2025, 20:01 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 28 » "Олів'є" з язиком
|
Інгредієнти:
350−400 г телячого язика (відвареного)
200 г моркви (1 середня морква)
400 г картоплі (4 середні картоплини)
200 г свіжих огірків (2 середніх огірка)
200 г солоних огірків (2 середніх огірка)
100 г цибулі (1 середня цибулина)
100 г зеленого горошку (консервованого)
3 яйця
100−150 г майонезу (0,4−0,6 склянки об'ємом 250 мл)
сіль за смаком
Приготування:
У підсоленій воді відваріть язик, потім залийте холодною водою, дайте охолонути та зніміть шкірку.
Відваріть картоплю, моркву та яйця.
Наріжте язик, картоплю, моркву, яйця, цибулю та огірки невеликим кубиком.
Замаринуйте цибулю в суміші солі, цукру, 1 ч. л. рослинної олії та 1 ч. л. оцту, а потім додайте в салат.
Перемішайте всі інгредієнти, заправте майонезом і доведіть до смаку сіллю.
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 189 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|