Інгредієнти:
350−400 г телячого язика (відвареного)
200 г моркви (1 середня морква)
400 г картоплі (4 середні картоплини)
200 г свіжих огірків (2 середніх огірка)
200 г солоних огірків (2 середніх огірка)
100 г цибулі (1 середня цибулина)
100 г зеленого горошку (консервованого)
3 яйця
100−150 г майонезу (0,4−0,6 склянки об'ємом 250 мл)
сіль за смаком
Приготування:
У підсоленій воді відваріть язик, потім залийте холодною водою, дайте охолонути та зніміть шкірку.
Відваріть картоплю, моркву та яйця.
Наріжте язик, картоплю, моркву, яйця, цибулю та огірки невеликим кубиком.
Замаринуйте цибулю в суміші солі, цукру, 1 ч. л. рослинної олії та 1 ч. л. оцту, а потім додайте в салат.
Перемішайте всі інгредієнти, заправте майонезом і доведіть до смаку сіллю.