|
Понеділок, 29.04.2024, 06:02 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 25 » Новорічний пунш
|
Інгредієнти:
червоне вино: 400 мл
міцний чай: 3 склянки
фруктовий сироп: ½ склянки
ром: 50 мл
лайм: 1 шт
лимон: 1 шт
апельсин: 1 шт
Готуємо так:
1. Чай змішати з вином і фруктовим сиропом, накрити кришкою і нагрівати на маленькому вогні, але не доводити до кипіння. Зняти з вогню і додати ром.
2. Лайм, апельсин та лимон ошпарити кип’ятком, порізати на шматочки і додати до пуншу. Подавати гарячим.
|
Категорія: Напої |
Переглядів: 178 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|