Новорічні закуски котлети з червоної риби - 19 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 06:22
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 19 » Новорічні закуски котлети з червоної риби
13:15
Новорічні закуски котлети з червоної риби
 

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • лосось 500 гр
  • яйця 1 шт.
  • сіль за смаком
  • Білий хліб 60 гр
  • молоко 100 мл
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Рослинна олія 2 стол.л.
  • Панірувальні сухарі 25 гр

ПРИГОТУВАННЯ:

Підготуйте необхідні інгредієнти для приготування котлет з фаршу лосося. Для рибного фаршу я використовувала попередньо очищене від шкіри і кісток філе. Панірувальні сухарі можна зробити самим з підсушеного хліба.

Білий хліб замочіть в молоці, щоб він добре розм’як.
Попередньо очищений ріпчасту цибулю помийте, довільно наріжте не дуже крупно.
Порізану цибулю разом з замоченим в молоці хлібом викладіть в блендер. Можна цілі цибулини подрібнити на дрібній тертці.
Перетріть все до однорідної маси.

Філе лосося порізати на шматочки, помістіть в блендер.
Подрібніть рибне філе до отримання однорідної, гладкої маси. Можна припустити філе через м’ясорубку, але на блендері фарш вийде більш еластичним і м’яким.
Для приготування фаршу візьміть зручну широку ємність. З’єднайте рибний фарш, подрібнену цибулю і батон, вбийте яйце, посоліть. Можна додати будь-які спеції за бажанням і смаком.
Все добре перемішайте до однорідності. Фарш виходить досить вузькому, липнуче до рук. Тому формувати котлети буде зручно змоченими у воді руками.

Сформуйте з фаршу котлету бажаної форми і розміру.
Запаніруйте котлету з двох сторін в сухарях.
На сковороді розігрійте трохи рослинного масла, викладіть акуратно сформовані котлети. Обсмажте котлети на помірно сильному вогні до рум’яної скоринки з одного боку.
Котлети переверніть і обсмажте аналогічно з іншого боку. Завдяки обсмажування все соки запечатаному всередині котлет, що зробить їх більш соковитими і смачними.

Дно форми змастіть рослинною олією, викладіть обсмажені котлети.
Запікайте рибні котлети до готовності в заздалегідь розігрітій до 180С духовці приблизно 20 хвилин.
Подавайте котлети з лосося гарячими з гарніром з картоплі, круп, тушкованих овочів. Доповніть свіжою зеленню. Смачного!

Можна рибні котлети довести до повної готовності і на сковороді. Для цього обсмажте їх на помірному вогні, потім потомите при закритій кришці до готовності близько 5 хвилин.

Для приготування котлет підійде будь-яка червона риба (сьомга, форель, кета, горбуша).

Категорія: Закуски | Переглядів: 175 | Додав: Олег_Слюсарев | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт