Новорічне печиво “Північні олені” - 31 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 11:03
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 31 » Новорічне печиво “Північні олені”
14:14
Новорічне печиво “Північні олені”
 

Інгредієнти:

борошно: 1 склянка

цукрова пудра: 1/4 склянки

вершкове масло: 100 г

яєчний жовток: 1 шт.

сіль: щіпка

сода: на кінчику ножа

цедра апельсинова: ½ ч. ложки

драже, шоколадні печива-баранки, розтоплений шоколад для оздоблення


Спосіб приготування:

1. У мисці збовтати яєчний жовток, додати просіяне борошно, соду, сіль, цукрову пудру, цедру, все перемішати.
2. Натерти на тертці вершкове масло, отриману крихту додати до борошняної суміші і розмішати. Замісити тісто.
3. Розкачати корж, вирізати склянкою кола, сформувати мордочки оленів. Викласти печиво на деко, випікати 15-20 хв. в розігрітій до 200°С духовці.
4. Напівготове печиво прикрасити драже – зробити з нього ніс та очі.
5. Печиво-баранки обмакнути в розтоплений на водяній бані шоколад, приклеїти до “мордочок оленів”.

Категорія: Випічка | Переглядів: 155 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт