|
П`ятниця, 31.01.2025, 02:07 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 14 » Ніжний вершковий десерт в стаканчику
19:05 Ніжний вершковий десерт в стаканчику |
Інгредієнти
Вершки 33% – 200 мл.
Свіжа малина (або будь-які інші ягоди) – 1 скл.
Цукор – ⅓ скл.
Печиво – 6 шт.
М’ята для прикраси
Цукрова пудра для прикраси
Спосіб приготування:
- Печиво ламаємо руками на дрібні шматочки.
- Ділимо на 3 рівні частини печиво і розкладаємо по 3 склянках. Печиво займе приблизно ⅙ від усього обсягу склянки.
- У глибоку чашку виливаємо жирні вершки, додаємо цукор і цукрову пудру. Міксером збиваємо вершки в густу піну, на це буде потрібно близько 5 хвилин.
- Викладаємо шар збитих вершків на печиво. Зверху кладемо малину – обов’язково суху, інакше вона пустить сік і десерт вийде не таким красивим.
- Викладаємо на малину ще один шар збитих вершків, заповнюємо склянку доверху. Прикрашаємо ягодами, цукровою пудрою.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 246 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 4 Гостей: 4 Користувачів: 0 |
|
|
|