|
Четвер, 09.05.2024, 20:13 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 30 » Міні-пироги
|
Інгредієнти:
500 г борошна
225 г вершкового масла
2 ч.л. цукру
1ч.л. (неповна) солі
100 мл крижаної води
300 г ягід
3 груші
3 ч.л. крохмалю
3 ч.л. цукру
сік половини лимона
1 яйце
Спосіб приготування:
1. Для тесту в комбайні з'єднуємо борошно, цукор, сіль і кубики холодного масла. Вони мають перетворитися на крихту. Додаємо воду і замішуємо тісто. Відправляємо в холодильник на годину +.
2. Груші чистимо від шкірки, ріжемо кубиками / соломкою. З'єднуємо з ягодами (у нас полуниця і ожина, шикарне поєднання груш та малини), заливаємо лимонним соком, додаємо крохмаль, цукор, перемішуємо.
3. Дістаємо половину тіста. Розкачуємо в тонкий пласт. Формами або ножем вирізаємо сердечка. Відправляємо їх назад в холодильник.
4. Частину тесту порційно розгортаємо в круглі пласти, заповнюємо форми, витягаючи складки вгору і відрізаючи надлишки тіста.
Кладемо начинку. Зверху викладаємо по краях міні-сердечка, залишаючи центр відкритим.
5. Змащуємо поверхню яйцем. Обов'язково! Інакше все вийде непрезентабельно блідим.
Випікати 20 + хвилин при 200 градусах.
|
Категорія: Випічка |
Переглядів: 161 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|