 |
Понеділок, 16.06.2025, 17:17 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 31 » Медальйони у беконі
14:09 Медальйони у беконі |
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 500 г;
бекон - 100 г;
рослинна олія;
сіль, перець - за смаком.
Приготування:
Свинячу вирізку посоліть і поперчіть, оберніть беконом і наріжте гострим ножем на медальйони товщиною до 3 см. Сковороду слід змастити олією й обсмажити нарізану вирізку в беконі з обох сторін до готовності. Подавати можна зі свіжими або
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 189 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0 |
|
|
|