![](/.s/t/862/1.gif) |
Понеділок, 10.02.2025, 20:10 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 31 » Медальйони у беконі
14:09 Медальйони у беконі |
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 500 г;
бекон - 100 г;
рослинна олія;
сіль, перець - за смаком.
Приготування:
Свинячу вирізку посоліть і поперчіть, оберніть беконом і наріжте гострим ножем на медальйони товщиною до 3 см. Сковороду слід змастити олією й обсмажити нарізану вирізку в беконі з обох сторін до готовності. Подавати можна зі свіжими або
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 183 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|