![](/.s/t/862/1.gif) |
П`ятниця, 07.02.2025, 06:28 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 29 » Малинове парфе з персиками та шоколадом
18:02 Малинове парфе з персиками та шоколадом |
Інгредієнти:
Персики свіжі - 2 шт. (або 4 половинки консервованих персиків)
Малина - 300 гр
Жовтки - 4 шт
Цукор - 100 гр
Ванільний цукор - 1 пакетик
Апельсиновий сік, або лікер (можна будь-який) - 5 ст.л
Малиновий конфітюр - 270 гр.
Вершки 35% - 500 мл
Шоколадна стружка - 100 гр
Спосіб приготування:
Персики вимити, шкірку надрізати хрестоподібно. Занурити в киплячу воду на кілька секунд, потім зняти шкірку.
М'якоть дрібно нарізати. (Консервовані персики відкинути на друшляк, і нарізати). Малину перебрати.
Жовтки збивати в металевій мисці на гарячій водяній лазні з цукром, ванільним цукром і соком (лікером) 5 хвилин.
Зняти миску з водяної бані, помістити в ємність з холодною водою і продовжувати збивати, поки маса не остигне. Вершки збити.
Підмісити до крему конфітюр, фрукти, ягоди і шоколадну стружку. Викласти в вистелену харчової плівкою прямокутну форму ємністю 1,2 л.
Помістити в морозильну камеру на ніч. За 10 хв. до подачі занурити форму на секундочку в гарячу воду і перекинути на блюдо.
Краще заливати в силіконові форми (до речі, найкращий варіант), не потрібно вистилати плівкою, занурювати в воду, з силіконової форми все чудово і швидко вистрибує.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 194 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 5 Гостей: 5 Користувачів: 0 |
|
|
|