Інгредієнти
Основне блюдо
Свинина (1,2 кг - свіна корейка без кістки (можна інше м'ясо свинини, але хороші стейки)) - 1 кг
Фарш курячий - 350 г
Сир твердий (для верху) - 250 г
Цибуля ріпчаста - 1 шт
Печериці (10-18 штук. Залежить від їх розміру і кількості м'яса)) - 15 шт
Спеції (сіль, улюблені м'ясні спеції за смаком) - за смаком
соус
- Майонез - 240 г
- Кетчуп - 100 г
- Часник (3-4 зуб) - 4 зуб.
- Яйце куряче (сире) - 1 шт
М'ясо нарізати поперек волокон, злегка відбити, посолити, поперчити. Скласти стопкою. До фаршу додати дрібно нарізану цибулю, спеції і сіль. Добре перемішати. Для соусу: з'єднати майонез, кетчуп, сире яйце і подрібнений часник. Добре перемішати. Свинячі стейки викладаємо на деко ( трохи масла накапати). Зверху намазуємо курячий фарш. Печериці нарізаємо пластинками, розкладаємо зверху на фарш, трохи вдавлюючи їх в нього. Далі викладаємо рівномірно соус і відправляємо в розігріту 180% духовку, хвилин на 40 (може 35, все залежить від кількості м'яса і товщини шматків). Через 40 хвилин дістаємо м'ясо, при випіканні може виділитися багато соку, тоді трохи отлейте (приберіть за допомогою ложки). Посипаємо м'яса натертим сиром
І ставимо деко з м'ясом ще в духовку хвилин на 15-20 хв
Блюдо готове
Подаємо з овочами, або улюбленими гарнірами.
М'ясо готове. Дуже ніжно, соковито і ситно виходить. Звичайно це блюдо не на кожен день, але на свята побалувати себе можна) Смачного!