|
П`ятниця, 31.01.2025, 02:05 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 25 » М'ясне ескімо
|
Інгредієнти:
свинина пісна 1кг
куряче філе 250г
чорнослив 100г
сіль за смаком
перець чорний за смаком
часник 3-4 зубки
дерев'яні шпажки
фольга
Спосіб приготування:
Свинину нарізати скибочками. Кожен шматочок м'яса відбити, посолити, поперчити, посипати подрібненим часником, викласти стопкою, залишити. Куряче філе відбити, посолити, нарізати скибочками, викласти на підготовлені скибочки свинини. Чорнослив помити, обсушити, нарізати смужками або кубиками, викласти на куряче філе. Покласти на край підготовлених відбивних по шпажці, м'ясо згорнути щільним рулетиком. Щільно загорнути у фольгу, запікати на листі при 200 С 40 хвилин.
Щоб шпажки не потемніли, попередньо опустіть їх на 2:00 в холодну воду. Щоб м'ясне ескімо не було сухим, під час запікання підливайте на деко трохи води.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 205 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|