![](/.s/t/862/1.gif) |
П`ятниця, 07.02.2025, 06:25 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 29 » Курячий паштет з горіхами та чорносливом
18:00 Курячий паштет з горіхами та чорносливом |
Інгредієнти:
Печінка куряча - 400 г
Цибуля ріпчаста - 1 шт
Морква - 1 шт
Чорнослив (копчений) - 8 шт
Горіхи волоські - 0,5 скл
Масло вершкове - 3 ст. л.
Олія - 1 ст. л.
Спеції (сіль, перець, за смаком)
Цукор (за смаком)
Спосіб приготування:
Розтопимо в сковороді вершкове і рослинне масло, викладаємо в сковороду нарізану цибулину і терту моркву. Обсмажимо до золотистого кольору.
До цибулі та моркви додаємо нарізані соломкою печінку і чорнослив. Обсмажимо 7 хвилин, постійно помішуючи. Не пересмажте!
Посолити, поперчити і додати 1 ч.л. цукру.
Викладаємо на тарілку, додаємо подрібнені горіхи і перемішуємо.
Перемелюємо все в процесорі до однорідності.
Викладаємо на тарілочку, прикрашаємо квітами з вершкового масла і подаємо до столу.
Або намажемо паштет на бутерброд.
Квіти з масла робляться дуже просто.
Простягаємо ножем уздовж всього шматка масла знімаючи стружку.
Отримуємо стрічку.
Звертаємо її, з'єднуючи кінці і отримуємо квітку.
Дуже радимо приготувати цей паштет.
Він виходить трохи солодкуватим, горіховим, зі смаком
чорносливу і дуже ніжним.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 195 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0 |
|
|
|