Інгредієнти:
курячі стегенця – 3шт
картопля – 6 шт
болгарський перець – 3 шт
помідори – 3 шт
часник - 3 зубчики
перець чилі – 1 шт
йогурт (звичайний – без додатків) - 3 ст. л.
томатна паста - 1 ст. л.
мед - 1 ст. л.
чебрець - 1 ч. л.
каррі - 1 ст. л.
соняшникова олія - 3-4 ст. л.
сіль і чорний перець - за смаком.
Приготування:
Спершу приготуйте соус-маринад. Для цього змішайте йогурт, томатну пасту, мед, чебрець, карі та олію. Підсоліть і приперчіть за смаком.
Окіст без шкіри густо змастіть соусом і залиште хвилин на 30. Очищену картоплю, помідори, болгарський і гострий перець наріжте крупними шматками.
Підготуйте три листки фольги. На кожен викладіть по стегенцю і по жмені нарізаних овочів, додайте часник. Загорніть фольгу конвертиком.
Згортки відправляємо у розігріту до 190° духовку на 40 хв.
Додамо, що курячу шкіру дійсно варто зняти - скоринки під час запікання не утвориться, а зайвий жир перебиватиме смак соусу та овочів.