Інгредієнти:
4 курячі груднинки зі шкірою
кілька гілочок свіжого розмарину
4 ч. л. гірчичного порошку
3 цибулини-порей
4 зубці часнику
100 мл білого вина
75 мл сметани
1 ч. л. гірчиці із зернами
Приготування:
Курячі груднинки посолити, поперчити, посипати нарізаними листочками розмарину, гірчичним порошком і оливковою олією. Смажити шкірою вниз. Через 5 хвилин м'ясо перевернути і смажити ще 5 хв.
Нарізати цибулю тонкими кільцями, часник подрібнити і додати до м'яса. Вилити на сковороду вино і тушкувати ще кілька хвилин. Після цього покласти по ложці сметани на кожну груднинку. Накрити сковороду кришкою і тушкувати 5 хв.
Курятину викласти на дошку і нарізати невеликими шматками.
У соус додати гірчицю з зернами, вилити пару ложок на страву. Зверху викласти курячі шматочки, полити їх соусом і відразу подавати до столу.