![](/.s/t/862/1.gif) |
Понеділок, 10.02.2025, 19:41 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 28 » корейський суп зі свинини
19:10 корейський суп зі свинини |
Інгредієнти:
1 кг свинячих реберець з м'ясом
3 картоплини
цибуля ріпчаста
2 штуки грибів шиітаке
500 грам пекінської капусти
3 шт. бучу
2,5 чашки соєвих паростків
10 аркушів шисо (перилла)
2 стебла зеленої цибулі
7 зубчиків часнику
1 стручок червоного стручкового перцю (сушеного), 2 ст.л. сушеного імбиру, 2 ст.л. меленого червоного перцю, 1 столова ложка кочудян (гостра соєва паста), 3 ст.л. рибного соусу, 3 ст.л. оцту, 3 ст.л. порошку з насіння перилли.
Приготування:
Свинячі ребра з м'ясом вимочити в холодній воді приблизно 2 години.
Видалити насіння з стручкового перцю і порізати його. Будь обережна, цей перчик може пошкодити шкіру.
Цибулину, картоплю і часник очистити, цибулю і картоплю подрібнити, а часник потерти на дрібній тертці.
Пекінську капусту і листя перилли промити і нарізати зручним способом.
Зелену і азіатську цибулю порізати.
Соєві паростки промити і віджати від води.
Довести до кипіння 2 літри води.
Промити ребра, викласти їх в киплячу воду і додати імбир. Варити близько 7 хвилин.
Варене м'ясо промити, видалити весь зайвий жир і покласти в каструлю до бульйону разом з ріпчастою цибулею, стручковим перцем, 1 столовою ложкою імбиру, 2 столовими ложками паростків сої і грибами шиітаке.
Довести бульйон до кипіння, додати вогонь і варити 1 годину на середній температурі.
Змішати у великій мисці часник, кочукару, пасту Комчудян, оцет, рибний соус і мелене насіння перилли. Це буде гострий соус.
З каструлі з бульйоном дістати стручковий перець і гриби шиітаке, а бульйон варити ще 30 хвилин. Гриби нарізати на шматочки середніх розмірів.
У готовий бульйон покласти пекінську капусту, листя перилли, зелений і азіатський цибуля, паростки сої, картоплю, соус і гриби. Варити суп 30 хвилин.
Подавати гарячим.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 198 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|