корейський суп зі свинини - 28 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 17:57
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 28 » корейський суп зі свинини
19:10
корейський суп зі свинини
 

Інгредієнти:
1 кг свинячих реберець з м'ясом
3 картоплини
цибуля ріпчаста
2 штуки грибів шиітаке
500 грам пекінської капусти
3 шт. бучу
2,5 чашки соєвих паростків
10 аркушів шисо (перилла)
2 стебла зеленої цибулі
7 зубчиків часнику
1 стручок червоного стручкового перцю (сушеного), 2 ст.л. сушеного імбиру, 2 ст.л. меленого червоного перцю, 1 столова ложка кочудян (гостра соєва паста), 3 ст.л. рибного соусу, 3 ст.л. оцту, 3 ст.л. порошку з насіння перилли.

Приготування:

Свинячі ребра з м'ясом вимочити в холодній воді приблизно 2 години.
Видалити насіння з стручкового перцю і порізати його. Будь обережна, цей перчик може пошкодити шкіру.
Цибулину, картоплю і часник очистити, цибулю і картоплю подрібнити, а часник потерти на дрібній тертці.
Пекінську капусту і листя перилли промити і нарізати зручним способом.
Зелену і азіатську цибулю порізати.
Соєві паростки промити і віджати від води.
Довести до кипіння 2 літри води.
Промити ребра, викласти їх в киплячу воду і додати імбир. Варити близько 7 хвилин.
Варене м'ясо промити, видалити весь зайвий жир і покласти в каструлю до бульйону разом з ріпчастою цибулею, стручковим перцем, 1 столовою ложкою імбиру, 2 столовими ложками паростків сої і грибами шиітаке.
Довести бульйон до кипіння, додати вогонь і варити 1 годину на середній температурі.
Змішати у великій мисці часник, кочукару, пасту Комчудян, оцет, рибний соус і мелене насіння перилли. Це буде гострий соус.
З каструлі з бульйоном дістати стручковий перець і гриби шиітаке, а бульйон варити ще 30 хвилин. Гриби нарізати на шматочки середніх розмірів.
У готовий бульйон покласти пекінську капусту, листя перилли, зелений і азіатський цибуля, паростки сої, картоплю, соус і гриби. Варити суп 30 хвилин.
Подавати гарячим.

Категорія: Перші Страви | Переглядів: 165 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт