|
П`ятниця, 31.01.2025, 02:57 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 26 » Картопляний пиріг з грибами
19:03 Картопляний пиріг з грибами |
Інгредієнти:
Картопля - 600 г
Борошно - 3 ст. ложки
Рослинна олія - 4 ст. ложки
Петрушка - 2-3 гілочки
Сіль - за смаком
Перець - за смаком
Гриби морожені - 200-300 г
Або гриби свіжі - 200-300 г
Цибуля ріпчаста - 2-3 шт.
Спосіб приготування:
Гриби розморозити. Якщо свіжі, то помити і нарізати за бажанням.
Помити і відварити у мундирі картоплю до готовності.
Цибулю ріпчасту очистити і помити. Нарізати на кубики.
Розігріти сковороду, налити рослинне масло. Обсмажити на середньому вогні, помішуючи, цибулю і гриби 7-10 хвилин. Посолити і поперчити за смаком. Перемішати. Зняти з вогню.
Включити духовку. Картоплю очистити добре теплою.
Розім'яти картоплю в пюре, посолити.
Додати 2 ст. ложки рослинного масла і борошно.
Замісити картопляне тісто.
Форму змастити маслом і присипати борошном. Викласти в неї рівним шаром з бортиками підготовлену картопляну масу.
На картоплю покласти грибну начинку. Поставити форму в духовку на середню полицю. Випікати картопляний пиріг при температурі 160-180 °С близько 20 хвилин.
Готовий картопляний пиріг вийняти з духовки, посипати рубаною зеленню, прикрасити майонезом.
Смачного!
|
Категорія: Випічка |
Переглядів: 185 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|