Капрезе - 18 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 03.05.2024, 05:46
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 18 » Капрезе
19:51
Капрезе
 

Інгредієнти:

помідори: 2 шт.

моцарела: 2 кульки середнього розміру

оливкова олія: 4 ст. ложки

бальзамічний оцет: 2 ст. ложки

чорний мелений перець та сіль: за смаком


Спосіб приготування:

Помідори помити, обсушити і нарізати кружальцями. Моцарелу теж нарізати кружальцями, а листочки базиліку помити, обсушити і дрібно нарізати, залишивши кілька цілих для оздоблення.

З’єднати оликову олію з бальзамічним оцтом і добре розмішати. Шматочки помідорів та моцарели викласти почергово на талілку, накладаючи один на другий. Посипати подрібненим базиліком, посолити, поперчити, полити сумішшю оливкової олії з бальзамічним оцтом і оздобити листям базиліку.

* Також капрезе за цим кулінарним рецептом можна полити часниковим соусом або ж соусом з свіжої зелені.

Категорія: Салати | Переглядів: 183 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт