|
П`ятниця, 03.05.2024, 05:46 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 18 » Капрезе
|
Інгредієнти:
помідори: 2 шт.
моцарела: 2 кульки середнього розміру
оливкова олія: 4 ст. ложки
бальзамічний оцет: 2 ст. ложки
чорний мелений перець та сіль: за смаком
Спосіб приготування:
Помідори помити, обсушити і нарізати кружальцями. Моцарелу теж нарізати кружальцями, а листочки базиліку помити, обсушити і дрібно нарізати, залишивши кілька цілих для оздоблення.
З’єднати оликову олію з бальзамічним оцтом і добре розмішати. Шматочки помідорів та моцарели викласти почергово на талілку, накладаючи один на другий. Посипати подрібненим базиліком, посолити, поперчити, полити сумішшю оливкової олії з бальзамічним оцтом і оздобити листям базиліку.
* Також капрезе за цим кулінарним рецептом можна полити часниковим соусом або ж соусом з свіжої зелені.
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 183 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|