|
Четвер, 09.05.2024, 13:27 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 27 » Юшка: рецепт із сушеними грибами
12:26 Юшка: рецепт із сушеними грибами |
Інгредієнти:
100 г сушених грибів (бажано білих)
2 цибулини
1 морква
4 картоплини
зелена цибуля
сметана
2 ст. ложки олії
чорний мелений перець за смаком
1,5 л води або бульйону
сіль за смаком.
Приготування:
Сушені гриби залий 0,5 л окропу і залиш настоюватися на 30 хвилин. Потім проціди, але не виливай грибну воду.
Гриби гарненько промий і дрібно поріж. Покриши цибулю. Моркву потри на крупній тертці. Поріж кубиками картоплю. Подрібни зелену цибулю.
У сотейнику в розігрітій олії спасеруй цибулю, додай моркву, посоли, поперчи і, періодично помішуючи, обсмажуй 10 хвилин.
Влий у сотейник грибну воду і бульйон і доведи до кипіння.
Відправ у сотейник гриби і вари грибну юшку на повільному вогні приблизно 40 хвилин.
Додай у грибну юшку картоплю і вари до готовності 15-20 хвилин.
Наприкінці варіння додай зелену цибулю. Вимкни вогонь і залиш на 10 хвилин, щоб грибна юшка настоялась.
Подавай грибну юшку гарячою зі сметаною.
Смачного!
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 171 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|