|
П`ятниця, 31.01.2025, 02:24 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 25 » Яйця, фаршировані оселедцем
17:24 Яйця, фаршировані оселедцем |
Інгредієнти:
яйця - 5 шт
варений буряк - 1 шт
філе оселедця - 1 шт
сік лимона - 0,5 шт
сметана - 2 ст. ложки
зелень кропу - кілька гілочок
ікра - 1 ст. ложка
сіль і чорний мелений перець - за смаком
Спосіб приготування:
Яйця відваріть, облийте холодною водою, очистіть, кожне розріжте навпіл. Жовтки вийміть і в окремій мисці добре розімніть вилкою.
Буряк натріть на крупній тертці або поріжте дрібними кубиками. Покладіть в миску і залийте 1 л крутого окропу. У миску додайте білки і залиште на 1 годину.
Від філе оселедця відріжте 10 тонких смужок, залишок покладіть в блендер, подрібніть. Перемішайте зі сметаною і жовтками. Додайте лимонний сік, порізаний кріп (залишіть трохи для оздоблення), посоліть, поперчіть і добре перемішайте. Поставте масу в холодильник.
Білки вийміть з бурякової води, обсушіть і викладіть на тарілку. На кожну половинку викладіть фарш, прикрасьте ікрою, шматочком оселедця і кропом.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 197 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 6 Гостей: 6 Користувачів: 0 |
|
|
|