Яблучний штрудель з лаваша - 23 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 09:56
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 23 » Яблучний штрудель з лаваша
18:14
Яблучний штрудель з лаваша
 

Інгредієнти:

Яблука — 3 шт.

Вершкове масло — 80 г

Кориця — 1 ч.л.

Цукор — 200 г

Ванільний цукор — 1 ч.л.

Лаваш — 1 шт.


Спосіб приготування:

Яблука для штруделя з лаваша очищаємо від шкірки і нарізаємо товстими кільцями, вирізавши серединку.

Перекладаємо яблука в миску, додаємо шматочки вершкового масла, корицю, ванільний цукор і цукор.

Перемішуємо, викладаємо яблука на решітку й підсмажуємо над вугіллям протягом 1-2 хвилин.

Лаваш розрізаємо вздовж навпіл. Нарізаємо яблука для штруделя з лаваша кубиком і викладаємо на край лаваша.

Підвертаємо краї і складаємо лаваш конвертиком.

Викладаємо штруделі з лаваша на решітку і підсмажуємо над вугіллям 2-3 хвилини.

Категорія: Випічка | Переглядів: 173 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт