|
Четвер, 09.05.2024, 09:56 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 23 » Яблучний штрудель з лаваша
18:14 Яблучний штрудель з лаваша |
Інгредієнти:
Яблука — 3 шт.
Вершкове масло — 80 г
Кориця — 1 ч.л.
Цукор — 200 г
Ванільний цукор — 1 ч.л.
Лаваш — 1 шт.
Спосіб приготування:
Яблука для штруделя з лаваша очищаємо від шкірки і нарізаємо товстими кільцями, вирізавши серединку.
Перекладаємо яблука в миску, додаємо шматочки вершкового масла, корицю, ванільний цукор і цукор.
Перемішуємо, викладаємо яблука на решітку й підсмажуємо над вугіллям протягом 1-2 хвилин.
Лаваш розрізаємо вздовж навпіл. Нарізаємо яблука для штруделя з лаваша кубиком і викладаємо на край лаваша.
Підвертаємо краї і складаємо лаваш конвертиком.
Викладаємо штруделі з лаваша на решітку і підсмажуємо над вугіллям 2-3 хвилини.
|
Категорія: Випічка |
Переглядів: 173 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|