|
Четвер, 09.05.2024, 08:36 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 18 » італійські горіхові ласощі
19:18 італійські горіхові ласощі |
Інгредієнти:
Мигдаль очищений - 150 гр.
Фундук - 150 гр.
Фісташки - 85 гр.
Кешью - 85 гр.
Інжир сушений - 300 г
Борошно - 100 г
Імбир мелений - 1 ч. л.
Кориця - ½ ч. Л.
Гвоздика - 1/3 ч. л.
Мед - 75 гр.
Цукор - 130 гр.
Яблучний сік - 2 ст. л.
Вершкове масло - 10 гр.
Какао-порошок
Спосіб приготування:
Розігріти духовку до 180 градусів, висипати мигдаль і фундук на деко і розрівняти. Прожарювати горіхи протягом 4 хвилин, потім витягнути, перемішати і поставити в духовку ще на 5 хвилин. Витягнути, зняти з фундука лушпиння, перекласти горіхи в чистий посуд.
У каструльку викласти мед і цукор, влити яблучний сік і нагрівати, помішуючи, на повільному вогні, поки цукор не розчиниться. Трохи збільшити вогонь і проварити сироп протягом 3-4 хвилин.
Порізати інжир на 4 частини, з'єднати з горіхами, борошном, спеціями і сиропом. Добре перемішати.
Форму для випічки (20 см.) Змастити вершковим маслом і посипати какао-порошком. Викласти горіхову масу рівним шаром, випікати при температурі 180 градусів 40-45 хвилин.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 163 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|