|
Середа, 05.02.2025, 17:00 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 27 » ікра з буряка
|
Інгредієнти:
1 вінегретний буряк,
1 цибулина,
1 зубок часнику,
50 г волоських горіхів,
2 ст. ложки олії,
1 ст. ложка томатної пасти,
паприка за смаком,
чорний мелений перець,
сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Буряк відвари, трохи остуди, очисти і натри на крупній тертці.
Дрібно нарізану цибулю спасеруй на олії, додай буряк і смаж на середньому вогні без кришки 7-10 хвилин.
Наприкінці додай томат, подрібнений часник, горіхи, спеції, сіль, перемішай. Смаж іще 3-5 хвилин.
Подавай ікру ходною.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 208 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|