Готуємо суші з різними начинками вдома - 27 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 08:35
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 27 » Готуємо суші з різними начинками вдома
12:30
Готуємо суші з різними начинками вдома
 

Інгредієнти:

Рис для суші 250 г

Тунець 50 г

Лосось 50 г

Окунь 50 г

Креветки великі обсмажені 3 шт.

Васабі

Листя норі


Приготування:

Філе тунця розрізати уздовж шарів. Так само нарізати філе лосося і філе морського окуня. Креветки очистити.

З підготовленого теплого рису зліпити 15 заготовок. Скибочку лосося змастити невеликою кількістю васабі. З'єднати скибочку риби і рис так, щоб васабі виявився між ними. Злегка притиснути, обертаючи рис в рибну скибочку.

Там само зробити нігірі-суші зі скибочками окуня і тунця, креветками. За бажання нігірі можна обернути тонкими смужками норі.

Категорія: Цікаве Для Господині | Переглядів: 162 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт