![](/.s/t/862/1.gif) |
Понеділок, 10.02.2025, 19:55 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 28 » Готуємо форшмак
|
Інгредієнти:
оселедець - 1 шт
яйця - 3 шт
яблука (бажано кислі) - 3 шт
батон - 3 шматки
цибулина - 2 середніх
молоко - 100 мл
вершкове масло - 50 г
лимон - 1 шт
гірчиця, оцет, рослинне масло, сіль, перець - за смаком
Приготування:
Спочатку потрібно зварити яйця вкруту. Для цього ми миємо їх під проточною їжею, опускаємо в каструльку з теплою водою і після того, як вода закипить - варимо 10 хвилин. Ні в якому разі не класти яйця в киплячу воду - вони можуть лопнути. Охолоджуємо їх в холодній воді і очищаємо від шкаралупи.
Миємо цибулю та яблука. Лук очищаємо від лушпиння, а в яблуці вирізаємо серцевину.
Беремо хліб. Розминаємо і тиснемо його руками. Заливаємо молоком. Залишаємо на 10-15 хвилин.
Далі - чистимо оселедець: видаляємо шкірку, ретельно промиваємо, видаляємо кістки і хребет.
Миємо та чистимо від шкірки лимон. Видавлюємо сік.
Потім оселедець, яйця, цибулю, гірчицю, ложку оцту, вершкове масло і булочку в молоці подрібнюємо в блендері або м'ясорубці (разом або по черзі - не має різниці, потім все одно будемо все змішувати).
У нас вийшов паштет. У нього ми додаємо трохи рослинної олії, сіль, перець і сік лимона. Все ретельно перемішуємо і кладемо в холодильник.
|
Категорія: Пісні страви |
Переглядів: 199 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|