|
Четвер, 09.05.2024, 14:21 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 27 » Голубці з рибою
|
Інгредієнти:
800 г філе будь-якої риби
1 велика капустина
6 яєць
5 цибулин
100 г майонезу
400 г сметани
2 столові ложки олії
пучок петрушки
сіль, перець і лавровий лист за смаком.
Приготування:
Варимо круто яйця, охолоджуємо й чистимо від шкарлупи.
Капусту цілою відварюємо в окропі. Акуратно знімаємо капустяне листя і зрізуємо всі потовщення.
Рибне філе пропускаємо через м'ясорубку з 4 цибулинами, в отриману масу додаємо дрібно нарізану петрушку.
Дрібно ріжемо цибулю й підсмажуємо її на олії. Натираємо на крупній тертушці яйця. Перемішуємо рибу, цибулю і яйця. Фарш солимо й перчимо за смаком.
Заповнюємо сумішшю капустяне листя, викладаємо голубці в каструлю, кладемо лавровий лист.
Заливаємо голубці сумішшю води, сметани й майонезу. Варимо голубці під кришкою на слабкому вогні.
|
Категорія: Пісні страви |
Переглядів: 162 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|