Голубці з рибою - 27 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 14:21
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 27 » Голубці з рибою
12:27
Голубці з рибою
 

Інгредієнти:

800 г філе будь-якої риби

1 велика капустина

6 яєць

5 цибулин

100 г майонезу

400 г сметани

2 столові ложки олії

пучок петрушки

сіль, перець і лавровий лист за смаком.


Приготування:

Варимо круто яйця, охолоджуємо й чистимо від шкарлупи.

Капусту цілою відварюємо в окропі. Акуратно знімаємо капустяне листя і зрізуємо всі потовщення.

Рибне філе пропускаємо через м'ясорубку з 4 цибулинами, в отриману масу додаємо дрібно нарізану петрушку.

Дрібно ріжемо цибулю й підсмажуємо її на олії. Натираємо на крупній тертушці яйця. Перемішуємо рибу, цибулю і яйця. Фарш солимо й перчимо за смаком.

Заповнюємо сумішшю капустяне листя, викладаємо голубці в каструлю, кладемо лавровий лист.

Заливаємо голубці сумішшю води, сметани й майонезу. Варимо голубці під кришкою на слабкому вогні.

Категорія: Пісні страви | Переглядів: 162 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт