|
П`ятниця, 07.02.2025, 06:38 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 20 » Глінтвейн класичний
11:47 Глінтвейн класичний |
Інгредієнти рецепта глінтвейну класичного
- 750 мл червоного сухого вина
- 2-3 ст. л. меду
- 1 апельсин
- 12 бутонів гвоздики
- 2 палички кориці
- 5 горошин перцю
Як приготувати глінтвейн класичний
Звичайно, вино можна використовувати і біле сухе, тоді замість апельсина візьміть яблучко. Мед тут грає роль підсолоджувача, тому якщо у Вас алергія на мед або просто його не виявилося вдома, замініть його на цукор за смаком. Спеції теж можна використовувати будь-які.
Апельсин помити і розрізати на часточки.
Покласти в каструлю апельсинові часточки (я попередньо вичавлюю з них трохи соку туди ж в каструлю). Влити вино, додати мед і всипати все спеції. Поставити каструлю на вогонь і нагріти до 80 градусів (або до утворення перших бульбашок). Напій не кип’ятити!
Зняти глінтвейн з вогню і дати настоятися 30-40 хвилин. Розлити по келихах. Пити гарячим!
Затишного всім вечора!
|
Категорія: Напої |
Переглядів: 218 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 9 Гостей: 9 Користувачів: 0 |
|
|
|