Глінтвейн класичний - 20 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Понеділок, 29.04.2024, 03:02
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 20 » Глінтвейн класичний
11:47
Глінтвейн класичний
 

Інгредієнти рецепта глінтвейну класичного

  • 750 мл червоного сухого вина
  • 2-3 ст. л. меду
  • 1 апельсин
  • 12 бутонів гвоздики
  • 2 палички кориці
  • 5 горошин перцю

Як приготувати глінтвейн класичний

Звичайно, вино можна використовувати і біле сухе, тоді замість апельсина візьміть яблучко. Мед тут грає роль підсолоджувача, тому якщо у Вас алергія на мед або просто його не виявилося вдома, замініть його на цукор за смаком. Спеції теж можна використовувати будь-які.

Апельсин помити і розрізати на часточки.

Покласти в каструлю апельсинові часточки (я попередньо вичавлюю з них трохи соку туди ж в каструлю). Влити вино, додати мед і всипати все спеції. Поставити каструлю на вогонь і нагріти до 80 градусів (або до утворення перших бульбашок). Напій не кип’ятити!

Зняти глінтвейн з вогню і дати настоятися 30-40 хвилин. Розлити по келихах. Пити гарячим!

Затишного всім вечора! 

Категорія: Напої | Переглядів: 189 | Додав: Олег_Слюсарев | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт