|
П`ятниця, 07.02.2025, 06:30 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 25 » Гарячий «Наполеон» з картопляно-грибним кремом
17:23 Гарячий «Наполеон» з картопляно-грибним кремом |
Інгредієнти:
листкове бездріжджове тісто - 1 упаковка
картопля (невелика) - 4 шт
вершки (жирні) - 150 мл
цибуля - 1 шт
сир - 100 г
гриби (лісові, заморожені) - 300 г
зелень кропу і петрушки - 1 пучок
сіль і чорний мелений перець - за смаком
олія - 2 ст. ложки
Спосіб приготування:
Картоплю відваріть.
Цибулю поріжте півкільцями і обсмажте 2-3 хвилини на олії. Додайте гриби, смажте, поки вся вода не випарується.
З картоплі та вершків приготуйте пюре.
Змішайте грибну і картопляну маси. Додайте дрібно порізану зелень, посоліть, поперчіть, перемішайте.
Тісто розкатайте в тонкий пласт і поріжте на 3 або 4 прямокутники. Випікайте пласти тіста при температурі 200 °C 12 хвилин.
На деко викладіть 1 корж, змастіть кремом. Посипте тертим сиром. Таким чином викладіть всі шари. Верхній корж посипте сиром.
Випікайте 5 хвилин при тій же температурі.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 194 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 6 Гостей: 6 Користувачів: 0 |
|
|
|