|
Субота, 04.05.2024, 07:21 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 14 » Фруктовий глінтвейн
18:51 Фруктовий глінтвейн |
Інгредієнти:
червоне вино - 1 пляшка
цукор - 80 г
апельсин - 1 шт.
корінець свіжого імбиру - 1 шт.
родзинки - 30 г
кориця - 4 палички
кардамон - за смаком
гвоздика - 7-8 бутонів
бадьян - 2-3 зірочки
заморожені ягоди -150-200 г
ягідний лікер - 150 мл
яблуко - 1 шт.
Приготування:
Зняти з апельсина цедру, вичавити сік. Яблуко нарізати часточками, родзинки промити. Очищений імбир тонко нарізати. Всі інгредієнти з'єднати у великій каструлі, поставити на невеликий вогонь і довести до температури 70-75 градусів. Напій не доводити до кипіння. Дати настоятися кілька хвилин, процідити в келихи й подавати до столу.
|
Категорія: Напої |
Переглядів: 198 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|