Домашня ряжанка - 23 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 09:38
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 23 » Домашня ряжанка
18:03
Домашня ряжанка
 

Ряжанка - 150 мл
Борошно - 1 ст. л.
Цукор (за бажанням) - 1 ст. л.


Закип'ятити молоко з цукром (за бажанням цукор можна не додавати).
Трохи остудити так, щоб молоко залишалося теплим. Зняти пінку (якщо любите, то не треба, але будуть потрапляти шматочки пінки в ряжанка)
Муку підсмажити до золотистого кольору.
Добре перемішати з ряжанкою.
Вилити цю суміш у тепле молоко, ретельно розмішати, поставити в тепле місце, накрити ковдрою. Дати постояти 2,5-3 години.
Коли ряжанка буде готова, поставити її в холодильник. Якщо не ставити на холод, то ряжанка може перекиснути, і відокремиться сироватка.

Категорія: Цікаве Для Господині | Переглядів: 163 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт