|
П`ятниця, 31.01.2025, 02:06 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 22 » Домашній рецепт "Київського торта"
18:41 Домашній рецепт "Київського торта" |
Інгредієнти:
10 яєчних білків
1 ст. цукру
100 г смажених подрібнених горіхів
40 г пшеничного борошна
200 г вершкового масла
2 ч. л. какао-порошку
400 г згущеного молока
мармелад і цукрові квіти – для прикраси.
Приготування
1. Білки збий до збільшення об’єму в 3-4 рази, додаючи цукор за 3 прийоми.
2. Введи горіхи і борошно, перемішай, виклади на два вистелених пергаментом дека і підсуши в духовці 4-5 годин при температурі 100 градусів.
3. Для крему вершкове масло розітри зі згущеним молоком, додай какао і перемішай (збий).
4. Готові коржі промаж кремом. Оформи торт горіхами, мармеладом, цукровими квітами та ягодами.
Смачного!
|
Категорія: Випічка |
Переглядів: 222 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0 |
|
|
|