|
П`ятниця, 03.05.2024, 12:42 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 28 » Цвиклі
|
Інгредієнти:
буряк:1-кг
хрін:2-шт
сіль:0,25-ч.л
цукор:0,5-ч.л
оцет:0,5-ст.л
Спосіб приготування:
1. Буряк варити, приблизно, протягом години. Проткнути ножем, перевіряючи готовність. Якщо сируватий, обдати холодною водою.
2. Потерти буряк і хрін.
3. Додати сіль, цукор та оцет. Вимішати. Страва готова.
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 160 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|