Брускетта - 18 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 22:01
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 18 » Брускетта
19:48
Брускетта
 

Інгредієнти:

помідори: 6-7 шт

багет: 1 шт

часник: 2 зубці

базилік: 2-3 гілочки

пармезан: 100 г

бальзамічний оцет, оливкова олія, морська сіль, чорний мелений перець : за смаком


Спосіб приготування:

Помідори помити, опустити на хвилину в кип’яток та почистити від шкірки й зернят. Нарізати кубиками середнього розміру.

Часник почистити, помити та подрібнити. Листя базиліку помити та порвати руками на невеликі шматочки.

Додати до помідорів часник та базилік, посолити, поперчити, додати бальзамічний оцет та оливкову олію за смаком. Залишити просочитися на деякий час.

Акуратно нарізати багет товстими шматочками. Змастити кожен шматочок з однієї сторони оливковою олією, викласти на деко та підсмажувати в розігрітій до температури 220˚С духовці протягом 5 хвилин, поки багет не набуде золотистого кольору.

Пармезан натерти на дрібній тертці. Розкласти шматочки багета на тарілку, тоді викласти на них заправлені помідори та трохи присипати тертим пармезаном.

Категорія: Закуски | Переглядів: 188 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт