![](/.s/t/862/1.gif) |
П`ятниця, 07.02.2025, 06:34 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 15 » Бельгійські вафлі
|
Борошно - 180 г.
Вершкове масло - 100 г.
Яйця - 2 шт.
Молоко - 230 г.
Цукор - 100 г.
Ванільний цукор - 2 ч. л.
Розпушувач - 1 ч. л.
Сіль за смаком.
Яйця розділити на жовтки і білки. Білки прибрати в холодильник, а до жовтків додати цукор і перемішати. Додати ванільний цукор і розм'якшене вершкове масло, влити тепле молоко і добре перемішати. Покласти в тісто розпушувач і додати просіяне борошно, замісити тісто. В охолоджені білки додати дрібку солі і збити до міцної піни.
Білки акуратно вмішати в тісто. Добре розігріти вафельницю і влити тісто, розподілити по всій поверхні вафельниці. Випікати з кожного боку по 2-7 хвилин (залежить від моделі вафельниці). Подавати з варенням, медом або фруктами.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 216 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 9 Гостей: 9 Користувачів: 0 |
|
|
|