Бельгійські вафлі - 15 Грудня 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 08:13
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Грудень » 15 » Бельгійські вафлі
18:56
Бельгійські вафлі
 

Борошно - 180 г.

Вершкове масло - 100 г.

Яйця - 2 шт.

Молоко - 230 г.

Цукор - 100 г.

Ванільний цукор - 2 ч. л.

Розпушувач - 1 ч. л.

Сіль за смаком.

Яйця розділити на жовтки і білки. Білки прибрати в холодильник, а до жовтків додати цукор і перемішати. Додати ванільний цукор і розм'якшене вершкове масло, влити тепле молоко і добре перемішати. Покласти в тісто розпушувач і додати просіяне борошно, замісити тісто. В охолоджені білки додати дрібку солі і збити до міцної піни.

Білки акуратно вмішати в тісто. Добре розігріти вафельницю і влити тісто, розподілити по всій поверхні вафельниці. Випікати з кожного боку по 2-7 хвилин (залежить від моделі вафельниці). Подавати з варенням, медом або фруктами.


 

Категорія: Солодке | Переглядів: 179 | Додав: Koolinar_net | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт