|
Четвер, 09.05.2024, 14:39 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Грудень » 29 » Апельсиново-шоколадні цукерки
17:59 Апельсиново-шоколадні цукерки |
Інгредієнти:
Шоколад зі смаком апельсина в галетах 250гр. (Можна брати звичайний білий шоколад)
Сушені абрикоси 200 гр.
Мигдальні пелюстки 60 гр.
Очищені волоські горіхи 1 велика жменю (подрібнити)
Білий шоколад 50 гр
Спосіб приготування:
На водяній бані розчинити апельсиновий шоколад.
Якщо у вас шоколад одним великим шматком його варто подрібнити ножем або просто поламати руками на дрібні шматочки.
Ставимо миску з шоколадом на каструлю з киплячою водою, дно миски не повинно торкатися води, як тільки шоколад почав плавитися вимикаємо вогонь і енергійно помішуємо до повного розчинення шоколадних галет.
Знімаємо миску з вогня.
Промиті і обсушені абрикоси довільно нарізаємо.
Змішуємо мигдальні пелюстки, абрикоси та волоські горіхи з шоколадом.
Даємо трохи охолонути масі і за допомогою двох чайних ложок формуючи цукерки.
Викладаємо їх на деко, вистелений пекарської папером. Повинно вийти близько 26шт.
Білий шоколад кладемо в пакет, поміщаємо пакет в миску з гарячою водою і розплавляємо, зрізаємо малесенький куточок і наносимо на застиглі цукерки візерунки, за своїм бажанням. Даємо повністю застигнути.
Перекладаємо цукерки в красиву коробочку, все, наш подарунок готовий!
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 162 |
Додав: Koolinar_net
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|