110 г свіжої капусти 20 г свіжих яблук 10 г маринованих слив 10 г оцту натурального 6% «Пряний» ТМ «Руна» 10 г фруктового чи ягідного маринаду 10 г цукру 10 г олії соняшникової 10 г цибулі зеленої 10 г салату зеленого
... Читати далі »
2 кг свинини 270 г кетчупу «Шашличний» ТМ «Руна» 300 г цибулі Сіль та спеції Спосіб приготування: М'ясо нарізати великими шматочками. Подрібнену цибулю перетерти зі спеціями та сіллю, щоб пустила сік. Додати кетчуп і все перемішати з м’ясом. Поставити під гніт. Маринувати в
... Читати далі »
Інгредієнти: Сир – 150 г Часник – 2-3 зубці Філе будь-якої риби – 500 г Соус «Сацебелі» ТМ «Руна» - 200 г Приготування: Викласти на дно форми порізане на шматочки філе риби. Залити соусом, додавши подрібнений часник. Поставити в духовку і тушкувати за температура 180 градусів 2
... Читати далі »