110 г свіжої капусти 20 г свіжих яблук 10 г маринованих слив 10 г оцту натурального 6% «Пряний» ТМ «Руна» 10 г фруктового чи ягідного маринаду 10 г цукру 10 г олії соняшникової 10 г цибулі зеленої 10 г салату зеленого 5 г кропу 5 г петрушки Сіль до смаку Спосіб приготування: Дрібно нашаткувати білокачанну капусту, покласти в посудину, заправити оцтом «Пряним» ТМ «Руна» і процідженим ягідним або фруктовим маринадом, посолити і поставити на вогонь на 3-5 хвилин. Коли капуста осяде, зняти її з плити і охолодити. Яблука, очищені від шкірки і насіння, нарізати тонкими скибочками, змішати з капустою і маринованими сливами, додати подрібнене листя зеленого салату, заправити олією, додати цукор, посипати зеленою цибулею, покласти в салатницю горою та прикрасити зеленню.
http://kuhnia.in.ua - найкращі рецепти салатів в Україні. Дієтичні, фруктові, весняні, низькокалорійні - це все на найкращому кулінарному сайті України "Рецепти з кухні"