Шашлик зі свинини, маринований в кетчупі - 4 Липня 2012 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 00:02
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2012 » Липень » 4 » Шашлик зі свинини, маринований в кетчупі
15:33
Шашлик зі свинини, маринований в кетчупі
 
2 кг свинини
270 г кетчупу «Шашличний» ТМ «Руна»
300 г цибулі
Сіль та спеції
Спосіб приготування:
М'ясо нарізати великими шматочками. Подрібнену цибулю перетерти зі спеціями та сіллю, щоб пустила сік. Додати кетчуп і все перемішати з м’ясом. Поставити під гніт. Маринувати в холодному місці 7-12 годин.
Мариноване м'ясо не щільно нанизати на шампури, смажити над розжареним вугіллям. Смачного!
Корисні поради:
1) щоб цибуля віддала більше смаку маринаду, посипте нарізану цибулю сіллю та спеціями та перетріть руками, щоб вона пустила сік;
2) щоб шашлик був м’яким і соковитим перед смаженням м'ясо можна змастити гірчицею, яка затримує у м’ясі сік і додає приємного смаку;
3) для пікантності смаку м'ясо можна перекласти овочами: болгарським перцем, цибулею, кабачками або баклажанами, помідорами.
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 576 | Додав: Tasinjka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт