|
Середа, 04.12.2024, 11:54 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Вересень » 26 » Як зробити яблучно-медову наливку
12:54 Як зробити яблучно-медову наливку |
Ця яблучно-медова наливка є досить міцним (20-25 градусів) алкогольним напоєм. Наливка зберігає аромат фруктів і має приємний смак.
Напій у вас вийде прозорим, з красивим відтінком. Рекомендуємо використовувати добре очищений самогон без запаху. Інакше напій втратить свій тонкий аромат.
Корисні поради » Смачні рецепти » Як зробити яблучно-медову наливку
Як зробити яблучно-медову наливку
22 вересень 2021 14:05 172 0
Як зробити яблучно-медову наливку
Ця яблучно-медова наливка є досить міцним (20-25 градусів) алкогольним напоєм. Наливка зберігає аромат фруктів і має приємний смак.
Напій у вас вийде прозорим, з красивим відтінком. Рекомендуємо використовувати добре очищений самогон без запаху. Інакше напій втратить свій тонкий аромат.
Інгредієнти:
Яблука - 2 кг.
Мед - 4 ст. л.
Самогон - 2 л.
Вода - 2 л.
Цукор - 1 ст.
Приготування:
Яблука потрібно перебрати, промити, очистити й порізати. Перекласти нарізані яблука в банки або в більшу ємність. Для настоювання наливки краще використовувати ємності зі скла, а не пластику. Пластик віддає напою неприємний запах.
У самогоні розчинити мед (2 ст. л.). Перелити самогон у банки. Увага! Обов'язково повинен залишатися повітряний прошарок. Тепер потрібно закрити банки кришками і поставити в прохолодне, темне місце на 7-14 днів.
Потім наливку з яблук і меду необхідно процідити. Використовуйте велику лійку і друшляк із марлею.
Розчинити цукор у теплій воді (1 л).
Перелити у велику каструлю наливку, додати до неї сироп і залишки води. Перемішуємо. Залишається процідити, розлити напій по пляшках і залишити на 1 місяць.
Смачного!
|
Категорія: Напої |
Переглядів: 190 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|