![](/.s/t/862/1.gif) |
Неділя, 09.02.2025, 16:08 Вітаю Вас Гість
Головна » 2019 » Травень » 5 » Сирний будиночок
|
Інгредієнти: 300 г. смачного не жирного сиру 16 шт. квадратного галетного або пісочного печива 2 столові ложки сметани 1/2 склянки цукру дрібка солі ванільний цукор тертий на дрібній тертці шоколад або какао 1-2 банана 1 склянка молока для змочування печива
Приготування: Сир перетерти через сито, додати сметану, сіль, ванілін, цукор і шоколад або какао. Якщо сир сухуватий - додати ще сметани.
Приготувати поліетилен (за допомогою нього формуємо будиночок).
Печиво занурюємо з двох сторін в молоко (Не вимочуємо в молоці, а тільки занурюємо!) І викладаємо в 3 або 4 ряди на целофан. У три ряди вийде трикутний будиночок, в чотири - квадратний.
Рясно змащуємо сирною масою. В середину кладемо цілий очищений банан.
Потім за допомогою целофану піднімаємо крайні ряди вгору.
Можна з торця залишити банан, а можна заліпити всі сиром.
У такому вигляді, залишити будиночок в холодильнику, щоб трошки застиг.
Далі, виймаємо з холоду, розгортаємо целофан і викладаємо на блюдо.
Поки будиночок охолоджується, приготувати глазур:
50 г. масла 2 столові ложки молока 3 столові ложки какао 1/2 склянки цукру
Розтопити в каструльці всі інгредієнти і довести до кипіння. Поварити пару хвилин і відразу з вогню залити тортик, а то глазур швидко остигає.
Верх покрити глазур'ю. Дати постояти годину (але будиночок з печива краще залишити постояти ніч), щоб печиво просочилося і можна їсти.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 312 |
Додав: Люба
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|