Салат «Листкова креветка»:
400 г креветок,
100 г кукурудзи,
50 г пропареного коричневого рису,
1 яблуко (кисло-солодке),
100 г сиру (твердого сорту),
200 р майонезу.
Салат готується шарами, кожен шар промазуємо майонезом. Яйця дрібно ріжемо і викладаємо на дно тарілки. Змащуємо майонезом. Зверху викладаємо кукуру
... Читати далі »
Китайський овочевий салат: 2 болгарських перцю (червоний і зелений),2 помідора (червоний і жовтий),1 довгий огірок,50 г вершкового твердого сиру,1 ст. ложка винного оцту,1 ст. ложка оливкової олії, сіль, перець.Помідори крупно нарізати. Перець і сир порізати соломкою. Огірок начистити овочерізкою тонкими довгими пласти
... Читати далі »