 |
Понеділок, 16.06.2025, 05:29 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 24 » Теплий салат з червоної квасолі
19:40 Теплий салат з червоної квасолі |
Інгредієнти:
квасоля консервована червона: 1 банка
гриби: 150 г.
горіхи волоські: 100 г.
зелень за смаком
Для заправки:
оцет винний білий: 1 ст. ложка
олія: 1/8 склянки
гірчиця: 1/2 ч. ложки
сіль, перець за смак
Приготування:
Гриби помити, почистити і відварити в підсоленій воді до готовності. Порізати гриби на маленькі шматочки. З квасолі злити воду. У салатнику змішати квасолю, гриби і подрібнені горіхи.
Приготувати заправку. Для цього всі інгредієнти з’єднати і добре перемішати. Влити заправку в салат, перемішати і посипати нарізаною зеленню.
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 650 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Календар |
« Жовтень 2015 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|