|
П`ятниця, 31.01.2025, 21:57 Вітаю Вас Гість
Головна » 2019 » Травень » 5 » Салат «Веснянка»
|
Інгредієнти: картопля 3 шт. морква 300 г. огірок 2 шт. яйця 3 шт. майонез сервелат 300 г. зелена цибуля
Розраховано на 6 порцій
Приготування: Картоплю та моркву відварюємо. Варимо яйця. Картоплю, яйця, огірок почищений та моркву натираємо на терці. Сервілат нарізаємо кубиками. Зелену цибулю нарізаємо дрібно. Беремо тарілку та викладаємо шарами: картопля, майонез, огірки, майонез, морква, майонез, білки з яєць, сервілат, майонез, жовтки із яєць, зелена цибуля. Кожен шар за смаком посолити та поперчити. Поставити у холодильник на дві-три години.
Салат виходить дуже смачний і освіжаючий.
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 292 |
Додав: Люба
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|