|
Неділя, 28.04.2024, 13:07 Вітаю Вас Гість
Головна » 2019 » Травень » 5 » Салат печіночний
|
Інгредієнти: печінка куряча 350 гр. мариновані огірки 10 шт. варені яйця 5 шт. морква 4 шт. цибуля 4 шт. майонез 200 г.
Приготування: Печінку телячу відварити, потім натерти на крупній тертці, куряча м'якша, її можна порізати дрібною соломкою.
Огірочки нарізати дрібними кубиками.
Моркву відварити і натерти на крупній тертці.
Цибулю порізати дрібними кубиками й обсмажити на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору.
Яйця відварити, білки відокремити від жовтків, білки натерти на крупній тертці.
Жовтки залишити для прикраси,
Укладати шарами в прямокутне або овальне блюдо з високими бортиками в наступному порядку:
Печінка 1/2 порції, промазати майонезом Цибуля смажена 1/2 порції Огірочки мариновані 1/2 порції Морква, промазати майонезом Білки, промазати майонезом Печінку, що залишилася, цибулю, огірочки промазати густо майонезом Зверху посипати жовтком, тертим на дрібній тертці.
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 307 |
Додав: Люба
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|