Бананові оладки - 5 Травня 2019 - Кулінарні рецепти
Субота, 27.04.2024, 18:47
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2019 » Травень » 5 » Бананові оладки
17:49
Бананові оладки
 Солодкі оладки з банановим смаком дуже подобаються і дітям, і дорослим.Інгредієнти для страви: Бананові оладки

Рослинна олія
50 мл.

Курячі яйця
1 шт.

Цукор
1 ст.л.

Родзинки
1 ст.л.

Пшеничне борошно
2 ст.л.

Розпушувач
0,5 ч.л.

Банан
1 шт.

Волоський горіх
7-10 шт.
Опис рецепту
Ми приготуємо їх за дещо удосконаленим рецептом, додавши родзинки та горіхи. Такі оладки мають ніжну консистенцію, приємний аромат та чудово підходять до чаю чи на сніданок.

Для оладок найкраще підходять спілі жовті банани. Вони соковиті, крохмалисті та солодкі. Зеленуваті фрукти ще недоспілі та не дуже солодкі. Думка про те, що потемнілі банани найсолодші, помилкова. Вони не солодші, ніж жовті. Потемніння означає, що не дотримано умов зберігання. Допустимі лише невеликі темні плямки.
Обов’язково просіюйте борошно перед приготуванням, навіть якщо раніше воно вже було просіяне. Так борошно добре насичується киснем, і оладки стають пишнішими.
Оладки можна готувати не тільки з пшеничного, але і з кукурудзяного, гречаного борошна. Спробуйте, якщо у вас буде така можливість, і ви відкриєте для себе нові смаки.
Солодкі оладки за цим рецептом мають ніжну консистенцію, щоб не порвати їх під час перевертання, використовуйте широку дерев’яну чи силіконову лопатку. Не перевертайте вироби звичайною виделкою чи ложкою.
Готувати оладки можна на сухій сковорідці. Якщо тісто пригоряє, змащуйте сковорідку тонким шаром олії. Для цього очистіть картоплину та розріжте її на шматки. Один шматок наколіть на виделку, вмочіть в олії та змащуйте сковорідку. Завдяки цьому ви зможете економити олію та не зробите оладки надто жирними.
Якщо додати в оладки надто багато цукру, вони будуть швидко підрум’янюватися зовні, а всередині в той же час будуть залишатися сирими.
Випікати оладки найкраще на сковорідці з чавуну, з товстим дном та стінками, або на антипригарній. Ретельно прогрійте її, щоб вигоріли всі дрібні часточки жиру.
Небажано тримати тісто в холодильнику «на потім». Від охолодження воно втрачає свої якості, оладки виходять тонкими та менш смачними.
Тісто прилипає до черпака? Тоді спочатку змочуйте його холодною водою, а уже після цього опускайте в тісто.
Любите оладки, але дотримуєтеся посту чи сидите на дієті? Нічого страшного, бананові смаколики можна приготувати і в пісному варіанті. Просто не додавайте яйце, використовуйте тільки олію. Якщо потрібно зробити тісто рідкішим, додайте трохи води.
Подавати солодкі оладки можна з розтопленим вершковим маслом, варенням, джемом, медом. Тільки врахуйте, що вони і самі собою достатньо солодкі. Не потрібно робити їх нудними.
Категорія: Солодке | Переглядів: 311 | Додав: Люба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт